logo-face-kleiner Lamartinel creahobbywinkel  

Webshop » Wat nog, een creatief kijkje » Creatieve presentaties

creatieve presentatie

Een creatieve presentatie is eens iets anders.

De gastvrouw of gastheer nodigt een heleboel vrienden, kennissen, collega's, vrienden, familie, buren en nog enkele andere mensen uit, om samen creatief te genieten. De uitnodigingen worden op voorhand bezorgd ( papieren versie en op PDF). Zorg dat deze goed ingevuld zijn en vraag aan de mensen dat ze verwittigen indien ze komen of niet.
De gastvrouw of gastheer zorgt voor een lege tafel ( wees gerust, ze staat vol met mijn spullen, en daarna is ze weer leeg), een drankje en gezelligheid.

Na de verwelkoming is iedereen vol aandacht wat op de tafel staat. Dit wordt grondig uitgelegd. Er kunnen gerust vragen gesteld worden. Daarna kan je eventueel iets testen en is het koopjestijd. Men is echter niet verplicht om te kopen. Betalen doe je cash of zo vlug mogelijk met overschrijving.

De gastvrouw/gastheer krijgt als dank 10% op de verkoop, deze kan zij/hij onmiddellijk omzetten in artikelen. Er kan ook gekozen worden voor een verrassingsgeschenk. 
Al wie gekomen is, krijgt een klein geschenkje. 
Wie een aankoopwaarde van 100 euro heeft, krijgt in zijn pakje en extra geschenk.
Wanneer je beslist om ook een party te organiseren ( binnen de 2 maanden ), dan krijg je op jouw party een extra geschenk.

Creatieve presentaties kunnen ook overdag gegeven worden.
Er kunnen vervoerskosten aangerekend worden indien de verplaatsing te ver wordt.
bewerkt-vb-standLoading...